Hoe gaat het met Wim

08 December 2020 06:54

 Hallo allemaal,

 

Bedankt alvast voor de donatie en ik ben blij dat er mensen zijn die geld willen geven aan mensen die op de vlucht zijn. Zoals u/je hebt kunnen lezen in de blogs was het duidelijk dat ik het niet zou halen de 3000km ongetraind en met een (oude) stadsfiets. (inmiddels een nieuwe zadel erop gezet. 

Dat is ook mijn boodschap, er zijn veel mensen die de route om te vluchten gewoon niet halen. Deze mensen hebben uw/jouw hulp nodig. 

Met mij gaat het opzich goed. Ik kan niet meer rennen dan krijg ik (duizend) naalden in mijn knie en blokkeerd mijn knie om verder te kunnen rennen. Gelukkig is de pijn niet aanwezig dan lichte irritatie in mijn rechter been tijdens het uitoefenen van mijn beroep (chauffeur). Daar rijd ik met kinderen in de bus en dan is veiligheid boven alles. Het zitten doet nogsteeds zeer maar elke dag wordt het minder dus dat gaat wel weg. 

Niemand is gemaakt om zomaar 3000km te reizen. Geen voorbereiding, geen apparaten om de reis te vergemakkelijken. Dit is wat een vluchteling meemaakt, ze moeten iets doen waar ze niet op voorbereid zijn en dat is moeilijk zowel lichamelijk als in je hoofd. Ik wil nogmaals iedereen bedanken die doneert! 

Groet, 


Wim